Welke fiets u ook zoekt al uw fietsplezier start bij BVC Bikes in Herselt Antwerpen

Of u een fiets zoekt voor dagelijks gebruik, om in uw vrije tijd lange afstanden af te leggen of om een competitieve race aan te gaan, voor al uw wensen is er een perfecte fiets te vinden bij BVC Bikes in Herselt. De specialist in fietsen heeft een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, kinderfietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Daarnaast repareert BVC Bikes uw fiets professioneel en snel, bijna alle fiets onderdelen en -accessoires zijn op voorraad, maar zo niet, dan hebben zij dit binnen de kortste keren in huis. Voor alle fietsherstellingen verleent BVC Bikes zijn diensten ook in Westerlo, Aarschot, Westerbeek, Tongerlo en Hulshout. Bent u op zoek naar een fiets voor een korte periode? BVC Bikes heeft ook een aanbod verhuurfietsen, kortom kom snel kijken welke fiets het beste bij u past, er is altijd een passende fiets voor uw persoonlijke wensen en behoefte. 

Mountainbikes, BMX en racefietsen

Exclusief en volledig persoonlijk. De mooiste fietsen vindt u bij BVC Bikes, exclusieve merken en voor iedere sportieve fietser een genot om te speuren in dit aanbod. Zo is Bert van Calster officieel dealer van de Ridley bike, de mountainbike die u compleet persoonlijk samenstelt aan uw voorkeuren, en er is er maar één zoals u. Dit maakt de combinatie van uw Ridley uniek, gebaseerd op activiteit, favoriete terrein en uw fysieke eigenschappen. Het grote aanbod mountainbikes, BMX en uiteraard racefietsen is indrukwekkend. En in wielerland België waar er niets mooier is dan de keien te bedwingen op uw favoriete racefiets, kunt u niet zonder een nieuwe fiets en voor uw huidige fiets de herstel- en reparatieservice van BVC Bikes. Of uw favoriet een Stevens, Superior of Dedacciai Atleta betreft, kom kijken naar het aanbod in Herselt.  

De elektrische fiets, licht en ook niet zwaar!

De keuzes in frames zijn enorm uitgebreid het afgelopen decennia. De stads- en elektrische fietsen kunnen tegenwoordig net zo licht zijn als een mountainbike of racefiets. Het comfort van de elektrische ondersteuning waardoor je licht en comfortabel fietst, is onbeschrijfelijk, ook met tegenwind of tegen een heuvel op trapt u met hetzelfde gemak door. Deze fiets is ideaal voor lange afstanden, voor woon-werk verkeer en voor andere dagelijkse ritten, voor jong en oud. Bij BVC Bikes kiest u uit een groot aanbod elektrische fietsen, of u nu voor een stads- of toerfiets uitvoering kiest. Door de verschillende frame materialen hoeft deze fiets ook niet zwaar te zijn, de accu zorgt voor het meeste gewicht, en laat u goed adviseren welke accu u nodig heeft, zodat u nimmer zonder stroom komt te staan. 

Welke fiets zoekt u

Wij nodigen u uit, kom langs en bekijk de mooiste en beste fietsen voor u.

  • Elektrische fietsen

  • Kinderfietsen

  • Racefietsen

  • Stadsfietsen

  • Mountainbikes

  • Fiets onderdelen

  • Fietsaccessoires

  • Fietsherstellingen (ook in Westerlo, Aarschot, Westerbeek, Tongerlo en Hulshout)

  • Verhuur van fietsen

Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.